bedrijfslogo’s en familiewapens

Je bevindt je nu in de portfolio-subcategorie bedrijfslogo’s en familiewapens.

Een bedrijfslogo is heel goed te maken in mozaïek. Het grote voordeel van een logo gemaakt van glas-en of marmermozaïek is dat je logo duurzaam is en weerbestendig. En dat is een investering in een bedrijfslogo meer dan waard. Daarbij kun je met speciale mozaïekmaterialen ook mooie effecten creëren, wat niet mogelijk is bij een fotoprint. En (bijna) alles is mogelijk !

Neem gerust contact met me op voor meer informatie. Of maak een afspraak voor een bezoek aan het atelier, dan nemen we samen de mogelijkheden door en kan ik je alle materialen tonen.(zie contactpagina). Wil je al eens lezen hoe een prijsopgave en uiteindelijk een opdracht voor een logo tot stand komt, klik dan HIER .

Het is ook natuurlijk ook mogelijk om een stads-of familiewapen te maken in ( glas- of marmer-)mozaïek. Ook hiervoor geldt dat het duurzaam en weerbestendig is. Het kan dan bijvoorbeeld ingewerkt worden in de gevel van een pand. In de diashow kun je voorbeelden  zien.

De overige subcategorieën van de portfolio zijn :  mozaïekportretten, mozaïektableaus, spiegels3-dimensionale mozaïekkunst,  raamdecoratie, tegeltableaus.

portfolio-logos-wapenschild stiphout-Colorito-Natasja Mulder portfolio-logos-wapenschild Stiphout-Colorito-Natasja Mulder
Wapenschild Stiphout. Smalti en goudsmalti ingelegd in marmer. Geschikt voor buiten. ca 30 x 35 cm. 2011. Verkocht.

Wapenschild Stiphout

Huisnummer 75-Natasja Mulder-Colorito Huisnummer 75-Natasja Mulder-Colorito
Huisnummer 75. Spectrumglas en Quadra glas op Wediboard. Geschikt voor buiten. Vele ontwerpen mogelijk.

Huisnummer 75

Kasteelmozaïek 1-Natasja Mulder-Colorito Kasteelmozaïek 1-Natasja Mulder-Colorito
Kasteelmozaïek 1. Marmer op Aerolam. Geschikt voor buiten. ca 60 x 90 cm. 2013. Te zien aan inkom van Kasteel Domein de Renesse, Oostmalle, België.

Kasteelmozaïek 1

Kasteelmozaïek 2-Natasja Mulder-Colorito Kasteelmozaïek paneel 2-Natasja Mulder-Colorito
Kasteelmozaïek 2. Marmer op Aerolam. Geschikt voor buiten. ca 60 x 90 cm. 2013. Te zien aan inkom van Kasteel Domein de Renesse, Oostmalle, België.

Kasteelmozaïek 2

portfolio-logos-logo Colorito-Colorito-Natasja Mulder portfolio-logos-logo Colorito-Colorito-Natasja Mulder
Logo Colorito. Spectrum glas en Quadra glas op Wediboard. Geschikt voor buiten. Vele ontwerpen mogelijk.

Logo Colorito

Mozaïek St Bavo districtshuis Wilrijk-Colorito-Natasja Mulder Mozaïek St Bavo districtshuis Wilrijk-Colorito-Natasja Mulder
St. Bavo mozaïek. Opdracht van gemeente Wilrijk, België. Dit mozaïek ligt in de vloer van de inkomhal van het districtshuis. In smalti, doorsnede ca 95 cm.

St. Bavo mozaïek

geitlogo districtshuis Wilrijk-Colorito-Natasja Mulder geitlogo districtshuis Wilrijk-Colorito-Natasja Mulder
Geit-logo mozaïek. Opdracht van gemeente Wilrijk, België, voor de viering van 1250 jaar Wilrijk. Dit mozaïek ligt in de vloer van de inkomhal van het districtshuis. In smalti, doorsnede ca 95 cm.

Geit-logo mozaïek

 

 

 

 

Venetiaans glas – Venetië – directe methode – Byzantijns mozaïek – Winter Wonderland – martellina – mozaïekportretten – andamento – Sicis – Ravenna – mozaïekpapier – Winckelmans porselein – kiezelmozaïek – ceppo – Spilimbergo – cementeren – Mosa keramische tegels – Griekenland – mozaïekgaas- wieltjestang – Cyprus – mini-mozaïek – Romeins mozaïek – tagliolo – marmermozaïek – indirecte methode – smalti-mozaïek – bloempap – glasmozaïek – mozaïekplastic – millefiori- Quadra glasmozaïek- mozaïektang