Colorito op TV

Natasja Mulder - Mozaïekatelier Colorito
Natasja Mulder - Mozaïekatelier Colorito

En dan een superleuk bericht ! Colorito was op tv ! Ik werd benaderd door het programma Plezier & Passie van RTL 4. Zij spraken zeer enthousiast over mijn atelier en mijn werk. Ze hadden me kennelijk uitgebreid gescreened en volgde mij al een tijdje, zowel mijn website als op social media. Een heel tof gesprek, waarin ze me uitnodigden om een reportage te maken over mijn atelier voor in hun programma. Natuurlijk heb ik ja gezegd ! Hoe vaak maak je dat nu mee ?

Na een aantal voorbereidende gesprekken, kwamen ze een paar uur bij me filmen. Een hele belevenis hoor ! Ze hebben alles gefilmd ! Impressies van mijn werk, hoe het kappen van smalti en marmer gaat, hoe ik zelf mijn lijsten zaag in mijn timmerwerkplaats, hoe ik mijn werk voorbereid. En wat ik nu zo knap vind, uiteindelijk hebben ze van die 4 uur aan materiaal, een prachtige reportage gemaakt van 2 minuten. De reportage geeft mijn werk en mijn atelier heel mooi weer !

De reportage is wel 3 keer uitgezonden op tv. Mocht je hem gemist hebben, maar wil je hem nog wel graag zien ? Hier is de link :

https://www.rtlxl.nl/programma/plezier-en-passie/4ee7ee6c-3f61-47fb-8366-d43cc9c258cb

Colorito op TV- Plezier en Passie- 10 juni 2020-Mozaïekatelier Colorito-Natasja Mulder ( (9)

Colorito op TV- Plezier en Passie- 10 juni 2020-Mozaïekatelier Colorito-Natasja Mulder ( (14)

Colorito op TV- Plezier en Passie- 10 juni 2020-Mozaïekatelier Colorito-Natasja Mulder ( (18)

Colorito op TV- Plezier en Passie- 10 juni 2020-Mozaïekatelier Colorito-Natasja Mulder ( (21)