Tag Archives | portretkunst

Esther en Odetje- Colorito-Natasja Mulder

twee nieuwe portrettekeningen

Natasja Mulder heeft onlangs twee nieuwe portrettekeningen voltooid :” Tine en hond Gipsy ” en “Esther en poes Odetje “. Beide tekeningen zijn uitgevoerd in tekenpotlood op tekenpapier van A3 formaat. Zou je ook graag een tekening van jezelf, een dierbare of je favoriete huisdier hebben ? Neem dan gerust contact op met Natasja via mozaiekcolorito@gmail.com.  

Continue Reading
Jasmin en Astrid-Colorito-Natasja Mulder

Nieuwe portrettekening

Een nieuwe portrettekening van de hand van Natasja : de twee Vlaamse zusjes Astrid en Jasmin. De tekening is gemaakt met tekenpotlood op tekenpapier met een fijne korrel, A3 formaat. Wil je Natasja ook een portrettekening laten maken van jezelf of van een dierbare ? Neem gerust contact met haar op via de contactpagina van […]

Continue Reading
Portret bruidsmeisje Abbie 2- Colorito- Natasja Mulder

Nieuw mozaïekportret gerealiseerd

Natasja Mulder heeft in maart 2015 opnieuw een mozaïekportret gerealiseerd. Ditmaal een portret van 4-jarig bruidsmeisje Abbie. Het mozaïekportret is gemaakt van smalti, goudsmalti en gekleurd glas en is 40 x 52 cm groot. Natasja maakte al eens het portret van Abbie’s oudere zus Sam. Beide mozaïekportretten zijn te bezichtigen in het atelier van Natasja.

Continue Reading