MOZAÏEKATELIER COLORITO-NATASJA MULDER

Mozaïekkunst, conceptuele mozaïekkunst, professionele mozaïeklessen

Mozaïek-atelier Colorito staat voor mozaïekkunst, conceptuele mozaïekkunst  en professionele mozaïeklessen.

Purple Rain - Colorito- Natasja Mulder

Purple Rain – Colorito- Natasja Mulder

Natasja Mulder : een van de weinige Nederlandse mozaïsten die klassiek is opgeleid volgens de authentieke Italiaanse manier van mozaïek maken: met martellina en tagliolo. Gelijkend aan de wereldberoemde mozaïekschool van Spilimbergo, Italië.

Wij benaderen al onze mozaïeken als unieke werken van hoge kwaliteit. Gemaakt van de mooiste en duurzaamste materialen zoals Venetiaanse smalti, marmer en gekleurd glas.  Met oog voor de kleinste details.  We geloven in constante vernieuwing op zowel creatief als technisch vlak om een hoog vakmanschap te garanderen. Zodanig kunnen wij ons aan de top van de Nederlands mozaïekmarkt plaatsen.

MOZAÏEK IN OPDRACHT

Gespecialiseerd in verschillende stijlen

Naast het feit dat wij graag vrij werken maken, maken wij ook mozaïek in opdracht.

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende stijlen : van Romeins en Byzantijns tot modern en hedendaags. Mozaïek is een esthetisch medium om een afbeelding te maken. Een schilderij of een foto kan worden “vertaald “ en uitgevoerd in mozaïek. Mozaïek kan ook dienen als luxe artistieke bekleding van wanden en muren. Als zodanig is mozaïek waarde verhogend aan iedere architectonisch oppervlakte, aan interieur en exterieur in openbare en privégebouwen en gebedsplaatsen.

Mozaïek is een unieke, one-of a-kind luxe, compleet aanpasbaar aan de wensen van de klant.

portfolio-mozaïektableaus-Winter Wonderland-Colorito-Natasja Mulder

Winter Wonderland- Natasja Mulder

Een afbeelding kan worden gemaakt, gekopieerd of geïnterpreteerd in mozaïek en eender welk idee kan worden voorgesteld, besproken, geoptimaliseerd en gerealiseerd door Mozaïek-atelier Colorito.

Wij begrijpen de nieuwe luxe van handgemaakte mozaïeken als zijnde de unieke ervaring van ware op maat geleverde service. Met verfijnde gevoeligheid en passie werken we samen met iedere

klant om tot een uniek kunstwerk te komen dat volledig voldoet aan de wensen. Voor meer informatie kun je contact opnemen via mozaiekcolorito@gmail.com of 06-31286076

Door mijn inmiddels jarenlange ervaring, denk ik dat ik voor U de juiste partner ben om uw wensen te vereeuwigen in een mozaïek. Als U geïnteresseerd bent geraakt, kunt U onder de button portfolio mijn werk bekijken.

PROFESSIONELE MOZAÏEKLESSEN

Er worden in Nederland tegenwoordig veel workshops in mozaïek aangeboden. En te vaak door mensen die zelf maar weinig kennis hebben in het maken van een mozaïek.  Dat zie je ook vaak terug in hun kennis over de mozaïekkunst en in de resultaten, van hun eigen werk en in dat van hun cursisten. En dat komt het mooie vak van mozaïek niet ten goede.

Om de mozaïekkunst terug op een goed peil te krijgen, is het onontbeerlijk dat iedereen die mozaïek wil leren maken, dat leert van mensen die het vak wél verstaan . Van mensen die degelijk zijn opgeleid in de mozaïekkunst. Natasja Mulder heeft al bijna 20 jaar ervaring in het maken van mozaïek. En ze heeft veel jaren aan opleiding genoten, waardoor zij het mozaïekvak tot in de fijnste kneepjes beheerst. Zowel ambachtelijk als artistiek. Zij heeft de 7-jarige klassieke mozaïekopleiding aan Academie Wilrijk in België succesvol voltooid. En ze heeft een indrukwekkende lijst aan in het buitenland gevolgde masterclasses. Zij volgde mozaïeklessen in uiteenlopende disciplines, bij  gerenommeerde mozaïekkunstenaars. Met haar achtergrond als docent in de mozaïekkunst én de uitgebreide ervaring in het maken van mozaïek, is zij bij uitstek in staat mensen met uiteenlopende achtergrond mozaïek te leren maken.

Voor meer informatie over onze lessen klikt je hier

DEALER ORSONI SMALTI VENEZIANI

En verkoop van mozaïekmaterialen

Mozaïek-atelier Colorito is sinds 1 januari 2016 officieel dealer van Orsoni Smalti Veneziani voor de Benelux. Wij bieden je een groot gamma aan Orsoni produkten. We hebben inmiddels meer dan 400 kleuren Orsoni Smalti Veneziani direct uit voorraad leverbaar ! En dat is uniek in Nederland . Het assortiment zullen we in de toekomst blijven uitbreiden. Een deel van dit assortiment vind je onder de button Orsoni Smalti Veneziani.  Alle overige mozaïekmaterialen vind je onder de button mozaïekmaterialen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Venetiaans glas – Venetië – directe methode – Byzantijns mozaïek – Winter Wonderland – martellina – mozaïekportretten – andamento – Sicis – Ravenna – mozaïekpapier – Winckelmans porselein –  kiezelmozaïek – ceppo – Spilimbergo – cementeren – Mosa keramische tegels – Griekenland – mozaïekgaas- wieltjestang – Cyprus – mini-mozaïek – Romeins mozaïek –  tagliolo – marmermozaïek – indirecte methode – smalti-mozaïek – bloempap – glasmozaïek – mozaïekplastic – millefiori- Quadra glasmozaïek- mozaïektang