Introductieles Marmer en Smalti Kappen

Wat ?

Een unieke mozaïekles in Nederland ! Deze wordt nergens anders gegeven !

Zoals de naam al zegt, een introductieles waarin je leert marmer en smalti te kappen. Je werkt met martellina ( hamer ) en tagliolo ( beitel). Dit is de authentieke manier van mozaïek maken, zoals de Romeinen al te werk gingen. Het is een introductie in deze techniek, want het behoeft wel de nodige uren oefening om je de techniek goed eigen te maken.

Voor wie ?

De masterclass Introductie Marmer en Smalti kappen is een academische masterclass voor mensen die deze speciale mozaïektechniek willen aanleren. De masterclass is dus ook geschikt voor beginners.

Het materiaal

Er wordt in deze masterclass gewerkt met marmer en smalti.  Je krijgt van beide materialen een halve kilo kleur mix om mee aan de slag te gaan. Mozaïek-atelier Colorito stelt hamers en kapblokken beschikbaar. Wie al een mozaïekhamer heeft, wordt verzocht deze mee te brengen.

De docent

Beeldend kunstenaar Natasja Mulder begeleidt de masterclass Introductie Marmer en Smalti kappen. Ze heeft zelf al circa 15 jaar ervaring in het kappen van marmer en smalti. En kan goede ondersteuning geven bij het aanleren van deze techniek en de fijne kneepjes ervan. Deze masterclass van Natasja is vooral gericht op de techniek in de praktijk, maar ook kennis van andamento speelt een rol en Natasja kan daar uitstekend mee helpen.

Mozaïekatelier Colorito- Natasja Mulder-fotoshoot Hendrien- sept 2019 (3)
Wegens drukte staan er voorlopig geen data gepland. Als er weer nieuwe data zijn, zullen ze op deze pagina bekend worden gemaakt.
179,- inclusief btw
van 10 tot 16.00 uur

Neem contact op via de contactpagina om je aan te melden voor een masterclass.

Voordat je je aanmeldt voor een masterclass is het belangrijk dat je de algemene voorwaarden goed doorleest. Je vindt ze hier.

Je ontvangt een email met een aanmeldformulier dat je per omgaande volledig ingevuld en ondertekend voor akkoord terugstuurt. Alleen volledig ingevulde en ondertekende aanmeldformulieren worden geaccepteerd.

Na ontvangst van het ingevulde aanmeldformulier ontvang je een factuur betreffende de vooruitbetaling van het lesgeld. Deze factuur dient binnen 7 dagen na factuurdatum te zijn voldaan. Alleen dan is je deelname aan een masterclass zeker.

Bekijk de andere masterclasses