Masterclass op maat

Heb je al enige ervaring in het maken van mozaïek, maar loop je je vast in bepaalde zaken? Ben je toe aan een verdere verdieping? Wil je je richten op de ontwikkeling van bepaalde technieken, kennis of vaardigheid, of vind je het juist fijn en inspirerend om met gelijkgestemden mozaïek te maken?

Tijdens de masterclass Op Maat kies je zelf waaraan je wilt werken, en geef ik je persoonlijke adviezen en inzichten. Je krijgt technische ondersteuning en begeleiding bij het vervaardigen van een zelfgekozen 2D project in glasmozaïek vanaf de ontwerpfase (andamentotekening) tot het einde van het project (exclusief het voegen van het werk – dat doe je zelf thuis, je krijgt alle informatie op papier mee).

  • In overleg kiezen we een ontwerp van maximaal 50 x 50 cm.
  • De momenten waarop je komt werken bepalen we in overleg.
  • Je werkt met materialen die je aanschaft in Mozaïek-atelier Colorito.
  • Om een goede begeleiding in jouw project te garanderen, is het aanbevolen om eerst de masterclass “Mozaïek in balans 1“ te volgen.
project Composizione Oro e Legno 2- 6- Mozaïekatelier Colorito-Natasja Mulder
Imagine-Header-Portret- Mozaïekatelier Colorito-Natasja Mulder
Mozaïekatelier Colorito- Natasja Mulder-fotoshoot Hendrien- sept 2019
Mozaïekhamer- smalti tools- Mozaïekatelier Colorito-Natasja Mulder

Let op! De prijs is inclusief het gebruik van diverse gereedschappen, koffie/ thee, maar exclusief materialen. Die schaf je in het atelier aan. Eigen materiaal kun je niet gebruiken.

Datum in overleg
50,- per uur exclusief btw
Maximaal 4 uur achtereen

Neem contact op via de contactpagina om je aan te melden voor een masterclass.

Voordat je je aanmeldt voor een masterclass is het belangrijk dat je de algemene voorwaarden goed doorleest. Je vindt ze hier.

Je ontvangt een email met een aanmeldformulier dat je per omgaande volledig ingevuld en ondertekend voor akkoord terugstuurt. Alleen volledig ingevulde en ondertekende aanmeldformulieren worden geaccepteerd.

Na ontvangst van het ingevulde aanmeldformulier ontvang je een factuur betreffende de vooruitbetaling van het lesgeld. Deze factuur dient binnen 7 dagen na factuurdatum te zijn voldaan. Alleen dan is je deelname aan een masterclass zeker.

Bekijk de andere masterclasses