Mozaïek in balans 1

Ben jij de échte mozaïeker ? En snap je het belang van andamento ? Maar vind je het lastig om een mooi andamento te tekenen ? Dan is deze masterclass echt iets voor jou !

Andamento ( “patroon”) is de basis van ieder mozaïek. Een goed andamento zorgt ervoor dat je mozaïek ook echt prettig is om naar te kijken. En dat wil je graag, toch ? In de masterclass “Mozaïek in Balans 1 “ leg ik je alles uit over de basis beginselen van andamento. Aan de hand van talloze voorbeelden en uitgebreide oefeningen leer ik je hoe je andamento tekent. Met deze kennis ben je in staat om van ieder mozaïek ook echt een mooi mozaïek te maken !

Colorito Mozaïek Masterclass-Balans-1-4-Mozaïekatelier Colorito-Natasja Mulder
Colorito Mozaïek Masterclass-Balans- 1- mozaïek masterclasses- andamento- Mozaïekatelier Colorito- Natasja Mulder
Colorito Mozaïek Masterclass-Balans-1-2-Mozaïekatelier Colorito-Natasja Mulder
Colorito Mozaïek Masterclass-Balans-1-1-Mozaïekatelier Colorito-Natasja Mulder

Let op! De prijs is inclusief materiaal en koffie/thee.  Zelf mee te nemen : potlood, gum en puntenslijper. Eigen mozaïek materiaal kan niet worden gebruikt tijdens de masterclass.

Wegens drukte staan er voorlopig geen data gepland. Als er weer nieuwe data zijn, zullen ze op deze pagina bekend worden gemaakt.
125,- inclusief btw
4 uur

Neem contact op via de contactpagina om je aan te melden voor een masterclass.

Voordat je je aanmeldt voor een masterclass is het belangrijk dat je de algemene voorwaarden goed doorleest. Je vindt ze hier.

Je ontvangt een email met een aanmeldformulier dat je per omgaande volledig ingevuld en ondertekend voor akkoord terugstuurt. Alleen volledig ingevulde en ondertekende aanmeldformulieren worden geaccepteerd.

Na ontvangst van het ingevulde aanmeldformulier ontvang je een factuur betreffende de vooruitbetaling van het lesgeld. Deze factuur dient binnen 7 dagen na factuurdatum te zijn voldaan. Alleen dan is je deelname aan een masterclass zeker.

Bekijk de andere masterclasses