Mozaïek in balans 2

In deze masterclass behandelen we een van de vele soorten moderne andamenti. Met deze verworven kennis zul je jezelf verder kunnen ontwikkelen door bestaande andamenti toe te passen en zelf nieuwe andamenti te bedenken.

Na een korte opfrissing van de basisregels over andamento uit de masterclass “Mozaïek in Balans 1” beginnen we met het bondig onderzoeken van het Byzantijns andamento. Dit andamento is – net als het Romeins andamento – niet meer in gebruik. Maar de Byzantijnen hadden zulke goede ideeën en trucs, dat we die op de dag van vandaag nog steeds toepassen in modern mozaïek.

Hierna gaan we aan de slag met het moderne andamento. Alleen al het tekenen is een erg plezierige bezigheid. Aan de hand van verschillende oefeningen zul je in één masterclass onder de knie krijgen hoe je dit andamento kunt toepassen.

  • Een verrijkende aanvulling op de kennis van andamento die je al hebt.
  • Met de kennis van meerdere andamenti heb je een enorm scala aan mogelijkheden om een mozaïek te vervaardigen dat precies is zoals jij het wil hebben.
Colorito Mozaïek Masterclass Balans 3-1- Mozaïekatelier Colorito-Natasja Mulder
Colorito Mozaïek Masterclass-Balans3-4 _Mozaïekatelier Colorito-Natasja Colorito Masterclass Mozaiëk-Techniek-1- Mozaïekatelier Colorito-Natasja MulderMulder
Colorito Mozaïek Masterclass Balans 3-2- Mozaïekatelier Colorito-Natasja Mulder
Colorito Mozaïek Masterclass Balans 3-3 -Mozaïekatelier Colorito-Natasja Mulder

Let op ! Je kunt alleen deelnemen aan deze masterclass als je ook de masterclass “Mozaïek in balans 1“ hebt gevolgd. Eigen mozaïekmateriaal kun je niet gebruiken.

Wegens drukte staan er voorlopig geen data gepland. Nieuwe data zullen op deze pagina bekend worden gemaakt.
125,- inclusief btw
3,5 uur

Neem contact op via de contactpagina om je aan te melden voor een masterclass.

Voordat je je aanmeldt voor een masterclass is het belangrijk dat je de algemene voorwaarden goed doorleest. Je vindt ze hier.

Je ontvangt een email met een aanmeldformulier dat je per omgaande volledig ingevuld en ondertekend voor akkoord terugstuurt. Alleen volledig ingevulde en ondertekende aanmeldformulieren worden geaccepteerd.

Na ontvangst van het ingevulde aanmeldformulier ontvang je een factuur betreffende de vooruitbetaling van het lesgeld. Deze factuur dient binnen 7 dagen na factuurdatum te zijn voldaan. Alleen dan is je deelname aan een masterclass zeker.

Bekijk de andere masterclasses