Orsoni Smalti Veneziani

Mozaïek-atelier Colorito is sinds 1 januari 2016 officieel dealer van Orsoni Smalti Veneziani voor de Benelux. Wij bieden je een groot gamma aan Orsoni produkten. We hebben inmiddels meer dan 400 kleuren Orsoni Smalti Veneziani direct uit voorraad leverbaar ! En het assortiment zullen we in de toekomst blijven uitbreiden. Wij hebben momenteel in ons assortiment : 

Een klik op één van bovenstaande kleurtermen brengt je naar het kleurenpallet van deze groep Orsoni Smalti Veneziani.

Ruime ervaring, deskundige hulp

Wij hebben zelf een ruime ervaring in het werken met smalti en een goede kennis van de kleuren. Hierdoor kunnen wij je deskundige hulp bieden  met het samenstellen van een kleurenpallet voor al je smalti-projecten. Of het nu een portret van dier of mens betreft, een landschap of een abstract, wij kiezen samen met jou de kleuren die perfect passen in je ontwerp.

Kleurenoverzicht

Hier op de website tref je een algemeen kleuroverzicht. Het omvat echter maar een deel van alle kleuren die wij je kunnen bieden. Het totale assortiment wordt alleen aangeboden in het atelier zelf. Ben je op zoek naar speciale kleuren voor je mozaïek-ontwerp, dan kunnen wij je daar uitstekend mee helpen, een bezoek aan het atelier is hiervoor gewenst.

Bestellen

Deze website is geen webshop. Deze pagina is bedoeld om je een overzicht van Orsoni Smalti Veneziani  producten te tonen. Gebruik het emailadres mozaiekcolorito@gmail.com om bestellingen door te geven en  voor het aanvragen van extra informatie.

Technische details en Orsoni Glossary

Voor meer informatie over Orsoni producten zie ook de technische details en de Orsoni Glossary.

 

Orsoni smalti Veneziani-Colorito-Natasja Mulder

Orsoni smalti Veneziani

smalti cutting machine-Colorito-Natasja Mulder

professionele kapmachine

kleurenbibliotheek-Colorito-Natasja Mulder

kleurenbibliotheek Orsoni

martellina widia without handle -Colorito-Natasja Mulder

martellina of smalti-hamer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Venetiaans glas – Venetië – directe methode – Byzantijns mozaïek – Winter Wonderland – martellina – mozaïekportretten – andamento – Sicis – Ravenna – mozaïekpapier – Winckelmans porselein – kiezelmozaïek – ceppo – Spilimbergo – cementeren – Mosa keramische tegels – Griekenland – mozaïekgaas- wieltjestang – Cyprus – mini-mozaïek – Romeins mozaïek – tagliolo – marmermozaïek – indirecte methode – smalti-mozaïek – bloempap – glasmozaïek – mozaïekplastic – millefiori- Quadra glasmozaïek- mozaïektang