prijsopgave logo in mozaïek

Een logo in mozaïek in opdracht

een bedrijfslogo, een stads- of familiewapen

Een logo is het visitekaartje van je bedrijf.  En je wilt dat natuurlijk graag  op een mooie manier tonen aan de buitenwereld.  Dat kan zoals zoveel bedrijven al doen op een spandoek of een lichtbak.  Maar je valt pas echt op met een logo in mozaïek. Een logo in mozaïek is duurzaam en ziet er strak en gelikt uit. Ook een stads-of familiewapen leent zich bij uitstek om te laten maken in mozaïek.  Juist dit soort logo’s dienen langer dan een mensenleven mee te kunnen gaan. Een mozaïek kan dat waar maken.

Kwaliteit

De mensen van Mozaïek-atelier zijn professioneel opgeleid in de mozaïekkunst, met als basis de authentieke Italiaanse methode van mozaïek maken. Wij onderscheiden ons door het maken van kwalitatief hoogwaardige mozaïekkunst. Met onze expertise en ervaring kunnen we u perfect adviseren en uw ontwerp uitvoeren tot een mooi en duurzaam mozaïek. Omdat wij begrijpen dat er voor u als klant veel van afhangt.

Hoogwaardige materialen

Er zijn veel uiteenlopende materialen voor het maken van een mozaïek. Wij werken alleen met kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen zoals Venetiaans glas en marmer. Met deze materialen bent  u verzekerd van mooie, heldere kleuren voor uw logo. In combinatie met onze brede technische kennis kunnen we mozaïek maken dat overal toepasbaar is  : aan de wand, in de vloer, binnen en buiten.

Veel mogelijkheden

Om u een prijsopgave voor een logo te kunnen leveren, hebben wij nogal wat informatie van u nodig.  Vooral omdat er zoveel mogelijkheden zijn.  Wij vinden het belangrijk om al uw wensen en de mogelijkheden goed met u door te nemen. Daarom zitten wij graag een keer met u samen in ons atelier. Daar kunnen we u alle materialen tonen.  En kunt u beoordelen wat u mooi vindt en graag zou zien in uw logo. Voor dit gesprek is het belangrijk dat u een foto van het logo meeneemt. En dat u al goed weet waar het logo moet worden geplaatst : binnen, buiten, in de vloer, aan de wand….

Prijsopgave

Op basis van ons gesprek zullen we u daarna zo spoedig mogelijk een prijsopgave doen toekomen. De prijsopgave is uiteraard vrijblijvend. De prijsopgave is geldig tot twee maanden na op prijsopgave vermeldde datum.

Aanleveren fotomateriaal

Om het logo te kunnen maken, dient de opdrachtgever een foto van het logo te sturen per email, in jpeg format, minimaal 3 MB groot. Eventueel  met toegevoegde kleurspecificaties zoals die in RAL nummers bekend zijn.

Start met het maken van het logo in mozaïek

 Als u akkoord bent met de prijsopgave, dan stuurt u deze ondertekend aan ons terug. Wij vragen hierbij een aanbetaling van 50 %. Dit bedrag is bedoeld voor het aankopen van de materialen en het opstarten van het werk. Dit bedrag is niet restitueerbaar. Als wij de ondertekende prijsopgave, de foto’s en de aanbetaling hebben ontvangen, starten we met het maken van het logo zodra de eerder gegeven opdrachten zijn afgerond.

Meekijken in het proces

De opdrachtgever krijgt de kans om tijdens de werkzaamheden de vorderingen te komen bekijken. Dat kan één maal, in het atelier na afspraak, of per email aangeleverde foto.

Afrondingsfase

Zodra het werk klaar is, wordt opdrachtgever hierover op de hoogte gebracht d.m.v een foto van het eindresultaat per email.  Het werk zal worden afgeleverd zoals overeengekomen in de prijsopgave.

Overige

Mozaïek-atelier Colorito draagt uiterste zorg voor het correct uitvoeren van het logo in mozaïek.

Mozaïek-Colorito is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in het logo zoals aangeleverd door opdrachtgever.

In geval van uitvoering van de opdracht krijgt en behoudt Mozaïek-atelier Colorito het recht tot publicatie van het eindresultaat.

Op al onze leveringen zijn de “ Leveringsvoorwaarden van werken van beeldende kunst “ van toepassing zoals u ze zullen worden verstrekt. De hierboven genoemde punten overschrijven eventuele punten in deze voorwaarden.