She-Art Gallery Nuenen

Poster SHE aug2020- klein - website - colorito

In april zou ik een doorbraak maken als kunstenaar ! Mijn eerste expositie in een gallery. Namelijk de She-Art Gallery in Nuenen. Helaas gooide het coronavirus roet in het eten. De expositie moest worden gecancelled.  Maar binnenkort mag ik op herkansing ! En daar ben ik superblij mee. Samen met enkele andere leden van stichting Kubra zal mijn werk 4 weken lang te zien zijn in de She-Art Gallery. Om precies te zijn van 30 augustus tot en met 25 september. Ik zal er vooral met mijn conceptuele werken te zien zijn. Meer informatie over deze werken vind je hier. De expositie zal te bezoeken zijn onder de dan geldende corona-maatregelen.

Meer informatie over deze expositie en openingstijden vind je op www.sheartgallery.com en op www.stichtingkubra.nl.

Ik zelf zal er 3 zondagen aanwezig zijn. Zie ik je dan ?!

 

Composizione Oro e Legno 6- Mozaïekatelier Colorito-Natasja Mulder (1)
Composizione Oro e Legno - 30x30- nr5- Mozaïekatelier Colorito-Natasja
detail Composizione Oro e Legno 1- Mozaiekatelier Colorito-Natasja Mulder
Composizione Oro e Legno - 30x30- nr1- Mozaïekatelier Colorito-Natasja (2)