Mozaïekmaterialen

Omdat ik zelf graag met goed materiaal werk, vind je in mijn atelier ook een assortiment mooie, duurzame mozaïekmaterialen. Zoals 60 tinten marmer, de complete collectie Orsoni Smalti Veneziani en Winckelmans porselein. Maar ook gekleurd glas en spiegelglas in veel tinten. En natuurlijk  glasmatjes, diverse soorten millefiori, glasdruppels en alle gereedschappen.

Hier op de website vind je de kleurkaarten van marmer en smalti.

Prijslijsten kun je per email aanvragen.

En ook materiaal bestellen gaat per email. Ik maak je bestelling voor je klaar. We maken een afspraak wanneer je de bestelling kunt afhalen. Verzenden kan natuurlijk ook.

Heb je hulp nodig met het uitzoeken van de juiste materialen voor jouw project? Ik sta voor je klaar met persoonlijke adviezen. Ik weet dankzij jarenlange ervaring precies wat je nodig hebt om jouw werk het beste tot zijn recht te laten komen. Per project is het eerste half uur gratis. Daarna betaal je € 75,00 exclusief 21% BTW per uur. Neem voor meer informatie gerust contact met me op.

Materialen

Je kunt bij Colorito terecht voor de volgende materialen:

Mozaïekpakketten

Werk je graag aan specifieke projecten? Dan kun je ook kant-en-klaar samengestelde mozaïekpakketten bestellen. Zo heb je meteen alles in huis voor het maken van bijvoorbeeld een schaal, lampje, vlinder, spiegeltje en nog veel meer.

Colorito Mozaïekpakket-Schaal- Mozaïekatelier Colorito-Natasja Mulder
Colorito Mozaïekpakket-Lampje- Mozaïekatelier Colorito-Natasja Mulder
Colorito Mozaïekpakket-Vlinder- Mozaïekatelier Colorito-Natasja Mulder
Colorito Mozaïekpakket-Spiegeltje- Mozaïekatelier Colorito-Natasja Mulder