Over Natasja

 

Grootmeesters van de mozaïekkunst in Italië hebben Natasja Mulder alle kneepjes van het vak geleerd. Natasja hecht veel belang aan de hoogwaardige kwaliteit en authenticiteit van haar werk. Daarom werkt ze met duurzame, kwalitatief hoogwaardige mozaïekmaterialen zoals Orsoni Smalti Veneziani en marmer. Natasja heeft als missie om mensen te inspireren. Dit doet ze door met ze in gesprek te gaan en op die manier te ontdekken waarnaar ze op zoek zijn. Het maakt niet uit of je werk nodig hebt om het interieur van je huis te verrijken, of dat je op grotere schaal projecten wilt verwezenlijken voor in hotels, wellness resorts of bijvoorbeeld in een galerij.

Door goed naar uw wensen te luisteren, zal Natasja werken van hoge kwaliteit kunnen vervaardigen die perfect in het interieur passen. Dit proces verloopt via de volgende stappen hieronder.

 

Werkwijze

Via een open en persoonlijk gesprek worden uw wensen en eisen in kaart gebracht. Hier wordt duidelijk wat voor project u wilt laten realiseren. Heeft u een duidelijke voorkeur voor een bepaalde stijl, of zoekt u iets dat goed in uw interieur past? Dan is het wenselijk om begeleidend beeldmateriaal toe te sturen of mee te nemen.

Naar aanleiding van het intakegesprek wordt er een ontwerp gemaakt, dat met de klant wordt besproken. Eventuele aanpassingen kunnen nog worden aangegeven en verwerkt. In deze fase wordt ook uitgebreid gekeken naar verschillende materialen en kleurencombinaties.

Wanneer we zijn overeengekomen over het ontwerp en de materialen en kleuren die we gaan gebruiken, maken we een planning en een kostenindicatie. Na goedkeuring is het tijd om aan de slag te gaan.

Tijdens de ontwikkeling van het project wordt u aan de hand van beeldmateriaal regelmatig op de hoogte gehouden van de vorderingen. Tegen het eind van het project is er gelegenheid om een keer langs te komen in het atelier en het werk te bekijken. In het echt is het namelijk veel mooier dan op een foto. Er is dan nog ruimte voor het bespreken van (kleine) aanpassingen. Wanneer het werk klaar is, wordt er een datum afgesproken waarop het werk aan u overhandigd wordt.

U bent nu in het bezit van een uniek, handgemaakt mozaïekkunstwerk, vervaardigd op de wijze van de Italiaanse grootmeesters. Geniet ervan en laat u inspireren!

Instanties

logo Kubra Art- mozaiekatelier colorito-natasja mulder
Pro-Mosaico-International-Mozaïekatelier Colorito-Natasja Mulder
logo BOK-Mozaïekatelier Colorito-Natasja Mulder
error: Inhoud is beveiligd!