Mozaïek techniek

Het leren maken van een mooi mozaïek kost tijd en moeite. Je hebt de ruimte nodig om jezelf te kunnen ontwikkelen en de juiste dingen aan te leren. Je kunt niet alles tegelijk leren. De basisvaardigheden die je bezit moeten op hun best zijn voordat je aan de slag gaat met het uitbreiden van je vaardigheden. Daarom draait het tijdens deze masterclass om het beheersen van de juiste technieken voor het maken van mozaïek. We zullen de volgende technieken behandelen:

Na een korte presentatie waarbij verschillende voorbeelden worden behandeld, leer je alles over het maken van een mooi mozaïek. Daarna ga je zelf aan de slag met een speciaal samengesteld mozaïekpakket.

Uit het ruime aanbod van Mozaïek-atelier Colorito kies je wat je wilt maken en ik leer je alles over het toepassen van de bovengenoemde technieken. Een goed aangeleerde techniek blijft je hele leven bij je. Het inspireert, motiveert en geeft mooie resultaten.

Colorito Masterclass Mozaiëk-Techniek-1- Mozaïekatelier Colorito-Natasja Mulder
Colorito Mozaïekpakket-Vlinder- Mozaïekatelier Colorito-Natasja Mulder
Colorito Mozaïekpakket-Spiegeltje- Mozaïekatelier Colorito-Natasja Mulder
Colorito Masterclass Mozaïek-Techniek-4- Mozaïekatelier Colorito-Natasja Mulder

Let op! De prijs is inclusief het gebruik van de diverse gereedschappen, koffie/thee, maar exclusief materialen. Die schaf je in het atelier aan. Eigen materiaal kun je niet gebruiken.

zaterdag 4 februari 2023
100,- inclusief btw
4 uur

Neem contact op via de contactpagina om je aan te melden voor een masterclass.

Voordat je je aanmeldt voor een masterclass is het belangrijk dat je de algemene voorwaarden goed doorleest. Je vindt ze hier.

Je ontvangt een email met een aanmeldformulier dat je per omgaande volledig ingevuld en ondertekend voor akkoord terugstuurt. Alleen volledig ingevulde en ondertekende aanmeldformulieren worden geaccepteerd.

Na ontvangst van het ingevulde aanmeldformulier ontvang je een factuur betreffende de vooruitbetaling van het lesgeld. Deze factuur dient binnen 7 dagen na factuurdatum te zijn voldaan. Alleen dan is je deelname aan een masterclass zeker.

Bekijk de andere masterclasses