Mozaïek Masterclasses

Mozaïek Masterclasses door Mozaïekatelier Colorito

Wil je écht mooi mozaïek leren maken ? Kom dan naar de masterclasses van Mozaïekatelier Colorito !

Elk jaar geef ik een beperkt aantal masterclasses.  Voor zowel beginners als gevorderden.  De lessen hebben verschillende onderwerpen. Zodat je je kennis en niveau naar harte lust kunt uitbreiden. Er is een masterclass met alles over Mozaïek Techniek. En diverse over het belangrijke andamento.

Kwaliteit

We werken natuurlijk altijd met materialen van goede kwaliteit. Denk aan diverse soorten glas van Quadra, Spectrum en Sicis. En ook met het mooie Winckelmans porselein.

Mozaïek

Mozaïek is het artistiek vormgeven van ontwerpen. Met duurzame materialen zoals marmer, Venetiaanse smalti en andere soorten glas. Je kunt mozaïekkunst in huis ophangen. En natuurlijk in het interieur of exterieur van gebouwen.

Kennis en techniek

Het vergt veel vaardigheid, kennis en techniek om mozaïek te maken.  Ik ben internationaal geschoold, o.a.door grootmeesters zoals Marco Mezzanotte en Dagmar FriedrichEn ik heb inmiddels zo’n 20 jaar ervaring in het maken van mozaïek. Ik begeleid en instrueer je graag in het maken van bijzondere werken. En dat maakt mij bij uitstek geschikt om jou de fijne kneepjes van het mozaïekvak te leren !

Mozaïek Masterclasses

klik op de foto voor meer informatie over een les

Mozaïek Masterclass- Mozaïek Techniek- Mozaïekatelier Colorito- Natasja Mulder

Masterclass Mozaïek Techniek

Colorito Mozaïek Masterclass-Balans- 1- mozaïek masterclasses- andamento- Mozaïekatelier Colorito- Natasja Mulder

Masterclass Mozaïek in Balans 1

mozaïek Masterclass-Balans-3- mozaïek masterclasses- andamento- Mozaïekatelier Colorito-Natasja Mulder

Masterclass Mozaïek in Balans 2

Mozaïekatelier Colorito- Natasja Mulder-fotoshoot Hendrien- sept 2019 (3)

Introductieles Marmer en Smalti Kappen

Neem contact op via de contactpagina om je aan te melden voor een masterclass.

Voordat je je aanmeldt voor een masterclass is het belangrijk dat je de algemene voorwaarden goed doorleest. Je vindt ze hier.

Je ontvangt een email met een aanmeldformulier dat je per omgaande volledig ingevuld en ondertekend voor akkoord terugstuurt. Alleen volledig ingevulde en ondertekende aanmeldformulieren worden geaccepteerd.

Na ontvangst van het ingevulde aanmeldformulier ontvang je een factuur betreffende de vooruitbetaling van het lesgeld. Deze factuur dient binnen 7 dagen na factuurdatum te zijn voldaan. Alleen dan is je deelname aan een masterclass zeker.