Mozaïek in balans 2

Tijdens deze masterclass breng je de vaardigheden in praktijk die je in de masterclass “Mozaïek in balans 1” hebt geleerd. Je maakt een keuze uit verschillende voorbeelden aan de hand waarvan je aan de slag gaat met het maken van een mozaïek in het klassiek andamento. Daarnaast maak je kennis met een nieuw materiaal: het Winckelmans porselein. Dit materiaal is prettig te bewerken en verkrijgbaar in prachtige tinten.

Aan het begin van de masterclass behandelen we tijdens een korte presentatie de basisregels voor het tekenen van andamento. Daarna kies je het ontwerp dat je in mozaïek wilt maken. Als oefening teken je voor dit ontwerp eerst het andamento. Ook kies je drie kleuren Winckelmans porselein waarmee je wilt werken. Het mozaïek maak je zonder voegen, zoals vroeger ook het klassiek andamento werd vervaardigd. Naast het juist uitvoeren van het andamento in mozaïek, zal er aandacht besteed worden aan kniptechniek, hand-oogcoördinatie en materiaalkennis. Alle drie belangrijke elementen voor het beheersen van de mozaïekkunst.

Colorito-Mozaïek Masterclass-Balans-2-1-Mozaïekatelier Colorito-Natasja Mulder
Colorito Mozaïek Masterclass-Balans-2-2-Mozaïekatelier Colorito-Natasja Mulder
Colorito Mozaïek Masterclass-Balans-2-3-Mozaïekatelier Colorito-Natasja Mulder
Colorito Mozaïek Masterclass-Balans-2-4-Mozaïekatelier Colorito-Natasja Mulder

Let op! Je kunt alleen deelnemen aan deze masterclass als je ook de masterclass “Mozaïek in balans 1“ hebt gevolgd. Eigen mozaïekmateriaal kun je niet gebruiken.

100,- inclusief btw
4 uur

Neem contact op via de contactpagina om je aan te melden voor een masterclass.

Voordat je je aanmeldt voor een masterclass is het belangrijk dat je de algemene voorwaarden goed doorleest. Je vindt ze hier.

Je ontvangt een email met een aanmeldformulier dat je per omgaande volledig ingevuld en ondertekend voor akkoord terugstuurt. Alleen volledig ingevulde en ondertekende aanmeldformulieren worden geaccepteerd.

Na ontvangst van het ingevulde aanmeldformulier ontvang je een factuur betreffende de vooruitbetaling van het lesgeld. Deze factuur dient binnen 7 dagen na factuurdatum  te zijn voldaan. Alleen dan is je deelname aan een masterclass zeker.

Bekijk de andere masterclasses